020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Prismärkare

   Prismärkare & Färgrullar - Köpguide

   Effektiv prismärkning är avgörande för att dina produkter ska sälja bra eller för att märka upp ett bäst före-datum samt annan information. Om du driver ett företag, oavsett om det är en butik eller en onlinebutik, är prismärkning en viktig uppgift som du inte kan ignorera. Det är också viktigt att ha rätt verktyg för att göra detta på ett snabbt och effektivt sätt. Här på Kontorsgiganten kan du köpa billig prismärkare från varumärken som Trendy och Meto.

   Ergonomisk prismärkning

   Eftersom prismärkning ofta sker frekvent så är det viktigt att produkten är ergonomisk och känns behaglig i handen vid användning. Detta för att undvika belastningsskador vid omfattande användning.

   Fördelar med en prismärkare

   En prismärkare för butik är ett verktyg som används för att skriva ut och applicera prismärkningar på dina produkter. Den kan även användas för att skriva ut prismärkningar med relevant information som pris, storlek, tillverkare, bäst före-datum och annan information. Då kan du köpa prismärkare med förtryckta etiketter för att spara tid och energi.

   Att använda en prismärkare kan ge dig följande fördelar:

   • Sparar tid. En prismärkare kan hjälpa dig att spara mycket tid eftersom du inte längre behöver skriva ut prismärkningarna manuellt.
   • Ökar produktiviteten. Med hjälp av en prismärkare kan du öka produktiviteten genom att kunna märka fler produkter på kortare tid.
   • Minskar misstag. Prismärkare minskar risken för misstag eftersom de skriver ut märkningarna automatiskt.
   • Sparar pengar. Att använda en prismärkare kan också hjälpa dig att spara pengar eftersom du inte längre behöver köpa färdigtryckta märkningar.

   Mått på prismärkarens etiketter

   Våra prismärkare kommer med märkning av enkla eller dubbla rader och kan även märka upp andra tecken beroende på modell. De vanligaste måtten är 22x12 och 26x16 men du kan också hitta andra mått.

   Köp billiga prismärkare på Kontorsgiganten

   Om du behöver köpa en prismärkare till ditt företag kan du hitta ett stort utbud av billiga prismärkare på Kontorsgiganten till mycket konkurrenskraftiga priser. Vårt utbud inkluderar allt från manuella prismärkare till elektroniska prismärkare och tillbehör som etiketter och färgband. Du kanske även behöver produkter inom kösystem och kundkorgar?

   Vi erbjuder alltid snabba leveranser och en billig frakt. Frakten är gratis om du handlar över 995 kr.

   Ladda mer
   24 av 31