020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   RollerMouse Pro Slim Ljusgr WL

   Beställningsvara

   Faktura, Kort, Klarna & Swish
   3 611,00kr/stExkl. moms
   Contour Rollermouse Pro Wireless Slim Wrist Trådlös. Kombinerad design och funktionalitet för bättre ergonomi.

   Välj en proaktiv inställning till din hälsa på jobbet med en centrerad mus som gör att du kan utföra ditt skrivbordsarbete bekvämt och ergonomiskt. Med RollerMouse Pro kontrollerar du allt: markörnavigering, progmerbara knappar och ett stort rullningshjul finns centralt placerade framför dig. Vi har byggt det så här för att förhindra att du sträcker, vrider och anstränger din kropp. Det är sömlöst att anpassa den för att matcha dina personliga preferenser med hjälp av de magnetiska handledsstöden som finns i olika storlekar och material. RollerMouse Pro är designad och utvecklad i Skandinavien i samarbete med ergonomiska experter. Du kan se de nordiska egenskaperna i den minimalistiska designen som förenar funktionalitet med estetik.

   Två händer är bättre än en.

   När du använder en centrerad mus placeras armarna i en naturlig position framför kroppen. Detta minimerar spänningar i axlar, armar och armbågar, vilket ger en bekvämare och mer ergonomisk arbetsställning. Det ger också mer variation eftersom du kan använda både höger och vänster hand för att flytta muspekaren, som du styr med fingertopparna på den klickbara rullningslisten. Kort sagt har du alla funktioner inom räckhåll.

   Individuella behov, individuella lösningar.

   Anpassa din Rollermouse Pro utifrån dina personliga preferenser med de unika magnetiska handledsstöden, så att du enkelt kan växla mellan olika modeller utan att använda några verktyg. Vårt breda urval av handledsstöd är utformat för att stödja dina fysiska behov och stilistiska önskemål. Det är enkelt att ändra klickljud, markörhastighet och klickmostånd. Hitta det som fungerar bäst för dig.

   Plug & Play-installation.

   Anslut Rollermouse Pro till din PC eller Mac via Bluetooth, USB-mottagare eller kabel beroende på vad du föredrar. RollerMouse Pro passar såväl fullstora som kompakta tangentbord. Du kan använda flera skärmar och anpassa de progmerbara knapparna efter dina favoritgenvägar. Tillverkare Contour Design.
   Modell Rollermouse PRO Wireless Slim Light Grey.
   -- Ljusgrå
   -- Rullmus
   -- Mått (BxDxH): 382 x 108 x 23 mm
   -- Anslutningsteknik Trådlös
   -- Anpassad för Höger- och vänsterhänta
   -- Gränssnitt USB
   -- Antal knappar 6
   -- Rörelsekänslighet 2,800 dpi
   -- Egenskaper Adjustable Click Force-teknologi, Känslighetsjustering, Progmerbara knappar, Runt rullningshjul

   Standarder som följs Plug and Play.
   -- Operativsystem erfordras Apple macOS 10.11, Apple macOS 10.12 - 10.15, Apple macOS Big Sur, Apple macOS Monterey, Microsoft Windows 7 / 8 / 10 / 11

   Då denna vara specialbeställs vid order, omfattas den inte av Office Depots retur-/ångerrätt vid köp i egenskap av företag eller annan juridisk person.

   Artikelnummer: 8560709

   Originalnummer: 601307