020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Utomhusspel

   Utomhusspel - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av både klassiska och nyare utomhusspel. Alla trädgårdsspel har billigt pris men håller trots det hög kvalitet. Boule, kubb och brännboll är bara några exempel på utomhusspel du hittar här hos oss. Perfekt för företagets sommarfest eller till skolgården för timmar av lek. Trädgårdsspel är underhållning för alla åldrar och en kul aktivitet att samlas runt.

   Trädgårdsspel för rolig lek

   I vårt stora utbud av utomhusspel blir det enkelt att hitta spel som passar för alla - både vuxna och barn. Här är några exempel på roliga trädgårdsspel:

   • Boule. Detta är en riktig klassiker där den som hamnar närmst den lilla träkulan med sitt metallklot vinner. Alltid lika uppskattat spel som kommer i en smidig väska för att enkelt kunna tas med.
   • Kubb. Få saker andas sommar så mycket som en kubbturnering på gräsmattan. Dela upp er i lag och kora företagets kubbmästare.
   • Frisbee. En frisbee är enkel att ta med och blir ett roligt tidsfördriv där ni kan stå och passa till varandra. Varför inte bygga upp en egen bana och spela frisbeegolf?
   • Brännboll. Den perfekta aktiviteten där hela företaget kan vara med. Även ett bra spel för idrottslektionerna i skolan.
   • Krocket. Ett engagerande utomhusspel som är lika kul för barn som för vuxna. Bygg upp roliga banor som ni slår klot genom.
   • Bollspel. Kardborreboll och nätboll är bara några exempel på roliga bollspel som passar för utomhuslek.

   Billiga utomhusspel hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten hittar du alltid billiga utomhusspel för sommarens alla lekar. Köp de gamla hederliga klassikerna eller prova något nytt som är minst lika underhållande. Som Sveriges största kontorsvaruhandel erbjuder vi ett stort butikssortiment för företag, skolor och privatpersoner och levererar alltid varorna snabbt och smidigt till dörr eller postombud. Har du några frågor om produkter eller leverans är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller via mejl.