020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Filmförband

   Filmförband - Köpguide

   Filmförband är en oumbärlig produkt inom sårvård, särskilt för behandling av ytliga sår. Filmförband har en förmåga att släppa ut överskottsvätska från såret samtidigt som de skyddar det från inträngning av vatten och andra kroppsvätskor. De skapar en lagom fuktig miljö som är optimal för sårläkning. Hos Kontorsgiganten erbjuder vi ett brett utbud av filmförband som är både praktiska och effektiva.

   Skonsamma filmförband för ytliga sår

   Filmförband är vanligtvis tillverkade av polyuretan som är täckt med en polyakrylathäfta. Det finns också filmförband på rulle som enkelt kan klippas till önskad storlek. Den smidiga filmen ger en tät och skyddande barriär över såret utan att irritera huden.

   Filmförband är utformade för att hålla sårområdet rent och skyddat samtidigt som de ger en viss nivå av fuktighet och syreventilation till såret för att underlätta läkningsprocessen. De skapar en skyddande barriär över såret för att förhindra att smuts, bakterier och andra föroreningar tränger in samtidigt som de släpper ut överskottsvätska som kan bildas i såret. Filmförband används ofta för ytliga sår, mindre skärsår, skrubbsår och mindre brännskador. Eftersom de är genomskinliga är det enkelt att övervaka sårets läkningsprocess utan att ta bort förbandet.

   Märken du kan lita på

   I vårt sortiment hittar du välkända märken som OpSite, Mepore och Tegaderm. Dessa märken har varit ledande inom sårvård under många år och erbjuder pålitliga och högkvalitativa filmförband som både vårdgivare och patienter kan känna sig trygga med.

   Köp filmförband online hos Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten hittar du ett brett sortiment av medicinska förbrukningsartiklar, till exempel allt du kan tänkas behöva inom förband och sårbehandling. Förutom sårvårdsprodukter har vi också mängder av annan sjukvårdsutrustning. Dessutom hittar du ett komplett sortiment inom kontorsmaterial, emballage, IT och städmaterial hos oss. Välkommen att handla snabbt och enkelt hos oss online! Vi har alltid fri frakt på beställningar över 995 kr.

   Ladda mer
   24 av 26