020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Limpistol

   Limpistol & Limstänger - Köpguide

   Limpistol för pyssel och enklare montering. Vi har kvalitetssäkrade limpistoler och limstänger som används för att pricksäkert kunna fästa lim som torkar snabbt. Hos oss hittar du marknadsledande varumärken som Playbox, Rapid och många fler. Klicka på respektive produkt för att säkerställa att du väljer rätt material, färg och storlek på din produkt. Barn bör alltid ha vuxet sällskap när de använder limpistoler.

   Limpistoler för enklare fogning

   Limpistoler används traditionellt inom skolor, fritids och förskolor, samt liknande verksamheter där man på ett enkelt sätt vill fästa olika material på varandra. Det kan till exempel vara flirtkulor, filtdetaljer, papper, små träbitar eller annat som inte kräver allt för starkt lim. Kreativiteten flödar när limpistolen åker fram och brukar vara ett stort ögonblick för deltagande barn.

   • Hobbyprojekt
   • Pyssel
   • Scrapbooks

   Ladda din limpistol med limstänger eller så kallade limpatroner och fäst limpistolen i vägguttaget. Låt den bli varm under någon minut och börja sedan pyssla.

   Limpistolen går bra till många material

   Fördelen med limpistolen är att det är ett snabbtorkande lim som du enkelt kan pricka rätt med. Den är kompatibel till många olika material som kartong, papper, lättare trädetaljer, keramik, mossa, flirtkulor. Allt som hör pyssel till. Glöm inte att se till att det finns ett bra lager inne så att det inte är slut när du som mest behöver det. Vi har alla typer av kunder, både inom kommunal och privat sektor, och tillhandahåller ett brett sortiment för alla verksamheter. Ta gärna en runda och se om det finns något mer du vill lägga till i din varukorg innan du slutför köpet av din limpistol.

   Köp din limpistol smidigt på Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten erbjuder vi produkter av välrenommerade varumärken. Välj våra giftfria produkter till din förskoleverksamhet eller se till att ha en egen limpistol hemma hos dig för ditt hemmapyssel. Våra kunder ställer höga krav på tillförsikt. Arbetar du inom skola eller fritids kan du vara säker på att våra produkter är bra. Vi har snabb leverans och samarbetar med Klarna för fakturering och betalning. Välkommen att göra ditt köp idag!