Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Vi går ihop!

   Gula Katten och Kontorsgiganten har mycket gemensamt - nu är vi Sveriges största kontorsvaruhandel på nätet med Kontorsgiganten.se:

   • Större & billigare - Betydligt bredare sortiment med flera lager och vi kan pressa priserna ytterligare mer
   • Ny och smartare butik - Kontorsgiganten har motsvarande funktioner som Gula Katten och erbjuder exempelvis även fri returfrakt på många varor
   • Mer tillgänglig service - Vi stärker teamet och du som kund är alltid i fokus vid frågor eller funderingar
   • Återbäring på allt - Kontorsgiganten ger kickback på varje köp på upp till 4%

   All din info följer med

   Som tidigare kund i Gulakatten.se används samma inlog till kontot på Kontorsgiganten.se för att nå orderhistorik och annan viktig info. Sen är det bara att handla precis som vanligt. Du hittar exakt samma artiklar som tidigare plus ytterligare 30.000 artiklar.

   Niklas Strandlund, VD Kontorsgiganten kommenterar

   Genom ett samgående mellan Gula Katten och Kontorsgiganten får vi kapacitet att satsa ännu mer på kundupplevelse, leverans och sortiment, vilket kommer öka värdet för alla våra 280.000 kunder. Vi ser att kontorsmaterialbranschen är under stor förändring, tillika konsolidering. Vi står för att driva digitalisering i branschen och genom att slå samman bolagen kommer vi få avsevärt bättre möjligheter att accelerera det arbetet.

   Om samgåendet

   Kontorsgiganten AB och Gula Katten AB gick samman under våren 2020. Det gemensamma namnet framåt är Kontorsgiganten med organisationsnummer 556693-6273. Huvudlager är i Växjö men vi har även stora lager i Strängnäs och Stockholm. Kontorsgigantens huvudkontor har adressen Malmskillnadsgatan 32, 111 51 i Stockholm.