020-10 00 09 Vardagar 8.30-17.00 Fraktfritt hela landet Över 995 kr. Annars endast 68 kr Snabb leverans Order före 13.30 skickas samma dag Alla betalsätt Faktura, e-faktura & Klarna Hemleverans - Nyhet! Full kontroll med MyPack Home
Visa priser:

Bläck & Toner


 Visa alla skrivare »

Information

 • Gratis frakt från kr, annars kr
 • Leverans inom 1-2 arbets- dagar på de flesta varor
 • Betalsätt företag: Faktura och kort
 • Betalsätt privat: Faktura, kort, bank och konto via Klarna
Vi har just nu hög belastning och något längre svarstider på kundservice. Hemleverans möjlig! Just nu har vi hög belastning och något längre svarstider på kundservice.

Tvål Lux Clean & Protect 0.25L S (flaska om 300 ml)

Art. nr 137421

 st
De fräscha extrakten i den här milda tvålen ger ett naturligt skydd mot virus och bakterier. Njut av en mjuk, rengörande tvätt med naturlig antibakteriell effekt när du använder denna rena och skyddade sammansättningen från LUX. Den här tvålen har utvecklats för att ge len, återfuktad hud genom att upprätthålla balansen och fukten medan den rengör. Den genomskinliga turkosa vätskan innehåller naturliga extrakt av tea tree-olja och timjan, örter som har antiseptiska egenskaper och som är ett naturligt skydd mot hudinflammation och hudirritation. Den milda men uppiggande doften är stimulerande för sinnena, vilket gör det till ett rent nöje att tvätta händerna. Den här uppiggande sammansättningen är perfekt för att användas på toaletten eller i köket hemma. Fylliga och silkeslena fuktgivande ämnen gör den här tvålen så mild att den kan användas flera gånger om dagen utan att den torkar ut huden eller gör den narig. Det här är ett sofistikerat produktval för offentliga toaletter, hotell och spa. Tvålen levereras i en flaska med en slimmad, modern design som smälter in i vilken inredning som helst. Den lättanvända pumpen ger en konsekvent, ekonomisk dos som förhindrar kontaminering och slöseri.

- Rengör händer och hud noggrant vid kontakt
- Naturliga antibakteriella ingredienser som skyddar mot bakterier
- Uppiggande tea tree-olja och extrakt från timjan
- Upprätthåller balanserad fukt och återfuktning av huden
- Skonsamt, doftande tvållödder gör händerna mjuka och lena
- Lämplig för alla typer av hud
- Lättanvänd pumpflaska minskar slöseri och spill
- Doft: Tea tree-olja, timjan
- Färg: Blå
- Kapacitet: 250 ml
Våra betalsätt för företag och organisationer Våra betalsätt för privatpersoner
 • Artikelnummer:
  137421
 • Originalnummer:
  T073725
 • EAN:
  8711600737242
 • Varumärke:
  Lux


Close

{{ alertService.alerts[0].message }}