020-10 00 09 Vardagar 8.30-17.00 Fraktfritt hela landet Över 995 kr. Annars endast 68 kr Snabb leverans Order före 13.30 skickas samma dag Alla betalsätt Faktura, e-faktura & Klarna Hemleverans - Nyhet! Full kontroll med MyPack Home
Visa priser:

Bläck & Toner


 Visa alla skrivare »

Information

 • Gratis frakt från kr, annars kr
 • Leverans inom 1-2 arbets- dagar på de flesta varor
 • Betalsätt företag: Faktura och kort
 • Betalsätt privat: Faktura, kort, bank och konto via Klarna
Vi har just nu hög belastning och något längre svarstider på kundservice. Hemleverans möjlig! Just nu har vi hög belastning och något längre svarstider på kundservice.
Start »

Kitchen Garden TREGREN T12 Vit

Art. nr 199973

 st
Kitchen Garden T12 är en helt automatiserad köksträdgård med perfekta odlingsförhållanden med en knapptryckning, 3 gånger snabbare tillväxt och bara några minuters underhåll per månad. T12 styrs genom den inuitiva Smart Gardener-appen. Smart Gardener-appen kontollerar Active Growing Technology som utvecklats av Tregren. Om du inte har en smartphone kan du ändå alltid använda den här trädgården eftersom det finns ett förinstallerat Smart Default-program. Det enda du behöver göra är att ansluta din köksträdgård och fylla på vatten. Ljuset är ett specialdesignat LED-ljus som har det optimala spektrumet för växter. Det liknar middagsljus vid midsommar. Det skiljer sig från de flesta växande lamporna på marknaden, eftersom det är mer gult ljus i det för att göra det behagligt för det mänskliga ögat. Den intuitiva Smart Gardner-appen tillsammans med Active Growing Technology, upprätthåller den optimala kombinationen av vatten, ljus och näringsämnen, vilket ger idealiska förhållanden för de specifika växterna du odlar i din lilla köksträdgård.

- 3x gånger snabbare tillväxt jämfört med traditionella metoder
- För upp till 12 växter
- För stora hushåll, offentliga platser
- Perfekt när kontinuerlig skörd önskas
- Kontrolleras av Smart Gardener-app (Android & iOS)
- Mått: LxBxH: 64.5 x 17.5 x 44.0 cm
- Innehåll: Växtbelysning, Pump, Vattenbehållare, Odlingskruka, Strömkabel, 2 stycken näringspåsar (1 för örter/sallad och 1 för tomater/chili/andra frukter)
Våra betalsätt för företag och organisationer Våra betalsätt för privatpersoner
 • Artikelnummer:
  199973
 • Originalnummer:
  T12 WHITE
 • EAN:
  6430058280385


Close

{{ alertService.alerts[0].message }}