020-10 00 09 Vardagar 8.30 - 17.00 Fraktfritt hela landet Över 995 kr. Annars endast 64 kr Snabb leverans Order före 15.30 skickas samma dag Enkelt & tryggt 15 år som e-butik Sveriges största lager 99% på hyllan av 50 000 artiklar

Bläck & Toner


 Visa alla skrivare »

Information

  • Gratis frakt från 995 kr, annars 64 kr
  • Leverans inom 1-2 arbets- dagar på de flesta varor
  • Betalsätt företag: Faktura och kort
  • Betalsätt privat: Faktura, kort, bank och konto via Klarna

Nu blir allt enklare. Igen.

Kontorsgiganten och Kontorsmagasinet har mycket gemensamt - och nu är två butiker en. Vår ambition är att din kundupplevelse ska vara enkel och förbättrad genom samgåendet:

  • Marknadens bredaste sortiment - 50.000 artiklar inom kontor, förbrukning, IT, möbler, fika m.m.
  • Mer tillgänglig service - Vi stärker teamet, utökar öppettider och du som kund är alltid i fokus.
  • Lägst priser - Du kan förvänta dig en prisnivå som du inte hittar i annan butik.
  • Ny och smartare butik - Butiken är uppdaterad och fungerar lika bra i datorn som i mobilen.

Börja handla

Niklas Strandlund, VD kommenterar:

Jag är otroligt nöjd med samgåendet och berömmer bland annat den sofistikerade teknologin i e-handelsplattformen som Kontorsmagasinet bidrar med, exempelvis med inslag av artificiell intelligens som är till stor nytta för våra kunder. Vi ser att kontorsmaterialbranschen är under stor förändring, tillika konsolidering. Vi står för att driva digitalisering i branschen och genom att slå samman bolagen kommer vi få avsevärt bättre möjligheter att accelerera det arbetet. Mot årets slut lanserar vi en helt ny butik som ska ta upplevelsen ytterligare steg framåt. Kundupplevelsen är oavsett tekniken det vi brinner för - som ständigt driver vår utveckling framåt.”

Samgåendet i korthet:

Företagen Kontorsgiganten AB och TCB Group AB (Kontorsmagasinet) gick under våren 2018 samman. Under sommaren kommer TCB Group AB, att byta namn till Kontorsgiganten AB och är också det bolag som verksamheten bedrivs utifrån framåt med organisationsnummer 556693-6273. Betalpartners är Billogram och Klarna.

Close

{{ alertService.alerts[0].message }}