020-10 00 09 Vardagar 8.30-17.00 Fraktfritt hela landet Över 995 kr. Annars endast 68 kr Snabb leverans Order före 13.30 skickas samma dag Alla betalsätt Faktura, e-faktura & Klarna Hemleverans - Nyhet! Full kontroll med MyPack Home
Visa priser:

Bläck & Toner


 Visa alla skrivare »

Information

 • Gratis frakt från kr, annars kr
 • Leverans inom 1-2 arbets- dagar på de flesta varor
 • Betalsätt företag: Faktura och kort
 • Betalsätt privat: Faktura, kort, bank och konto via Klarna
Vi har just nu hög belastning och något längre svarstider på kundservice. Hemleverans möjlig! Just nu har vi hög belastning och något längre svarstider på kundservice.

Delsey Segur 2.0 70cm svart

Art. nr 2781662

 st
Lätt och praktisk mellanstor trolley ur serien Sègur 2.0 från DELSEY. En fördel med resväskan är att man enkelt kan ta bort fodret och tvätta det i tvättmaskin för en bakteriefri miljö. De 4 dubbelhjulen är lättroterande och underlättar resandet. Väskan har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Den är utrustad med bekvämt flerstegsdraghandtag. Den räfflade ytan förstärker väskan mot stötar som kan uppstå under transport.

Resväskan är utrustad med nya Zip Securi Tech ? DELSEY´s unika, patenterade säkerhetsblixtlås ZIP SECURI TECH med helgjuten löpare. Det dubbla blixtlåset försvårar för någon att olovligen bryta upp din resväska, samtidigt som det eliminerar risken för din resväska att gå sönder i blixtlåset när den är fullpackad. Säkerhetsblixtlåset är 41 gånger starkare än ett vanligt blixtlås!

Inredningen består av kryssband, en liten blixtlåsficka för t.ex. strumpor samt ett nätlock med blixtlås. Nätlocket gör innehållet lätt överskådligt samtidigt som kläderna andas.
-- Material: 100% polykarbonat
-- Mått: 70 x 47 x 28 cm i yttermått
-- Vikt: 3,9 Kg
-- Volym: 82 liter
-- Finns i flera färger
-- Delsey erbjuder 5 års världsgaranti för material- och fabrikationsfel
Våra betalsätt för företag och organisationer Våra betalsätt för privatpersoner
 • Artikelnummer:
  2781662
 • EAN:
  3219110463439
 • Varumärke:
  Delsey


Close

{{ alertService.alerts[0].message }}