020-10 00 09 Vardagar 8.30-17.00 Fraktfritt hela landet Över 995 kr. Annars endast 68 kr Snabb leverans Order före 13.30 skickas samma dag Alla betalsätt Faktura, e-faktura & Klarna Hemleverans - Nyhet! Full kontroll med MyPack Home
Visa priser:

Bläck & Toner


 Visa alla skrivare »

Information

  • Gratis frakt från kr, annars kr
  • Leverans inom 1-2 arbets- dagar på de flesta varor
  • Betalsätt företag: Faktura och kort
  • Betalsätt privat: Faktura, kort, bank och konto via Klarna
Vi har just nu hög belastning och något längre svarstider på kundservice. Hemleverans möjlig! Just nu har vi hög belastning och något längre svarstider på kundservice.

Hej {{ userService.currentUser.firstname }},

Kampanjerbjudanden

49kr/st ex. moms
1-2 dagar
33kr/st ex. moms
1-2 dagar
99kr/st ex. moms
1-2 dagar
149kr/st ex. moms
Tillfälligt slut
129kr/st ex. moms
1-2 dagar
259kr/st ex. moms
1-2 dagar
99kr/st ex. moms
1-2 dagar
586kr/st ex. moms
1-2 dagar
2 890kr/st ex. moms
Tillfälligt slut
2 340kr/st ex. moms
1-2 dagar
49kr/st ex. moms
1-2 dagar
69kr/st ex. moms
1-2 dagar
10kr/st ex. moms
Tillfälligt slut
699kr/st ex. moms
Tillfälligt slut
3 140kr/st ex. moms
Tillfälligt slut
849kr/st ex. moms
Tillfälligt slut
19kr/st ex. moms
Tillfälligt slut
89kr/st ex. moms
1-2 dagar
19kr/st ex. moms
1-2 dagar
20kr/st ex. moms
1-2 dagar
72kr/st ex. moms
1-2 dagar

Kontorsmaterial och kontorsvaror till Sveriges bästa priser

Välkommen till Kontorsgiganten!

Vi erbjuder ett komplett utbud av kontorsmaterial, kontorsprodukter och kontorsvaror online till alla typer av kontor och arbetsplatser. Våra kunder inkluderar företag, privatpersoner, stat, landsting, kommuner och andra organisationer. Hos oss får alla handla! Ni behöver inte registrera ett kundkonto innan köp.

Vår slogan är: Bra priser, snabbt & enkelt!

Priserna i vår webshop för kontorsmaterial och kontorsvaror online är tillgängliga för alla våra besökare och är riktigt låga. Anta vår utmaning och jämför våra priser mot andra kontorsvaruhandlare, vi vet att vi har riktigt låga priser! Vi är vanligtvis långt billigare än fysiska butiker och även de traditionella kontorshandlarna.

Snabba leveranser (1-2 arbetsdagar) är något vi satsar stora resurser på. Ingen på kontoret vill väl vänta på kontorsmaterial? Det ska alltid finnas när det behövs. Vi lovar snabba leveranser på alla våra lagervaror.

Det ska vara enkelt att handla kontorsmaterial och arbetsplatsvaror på nätet! Hos oss kan du omedelbart börja handla vid första besöket utan något kundkonto. Lägg helt enkelt varorna du behöver i varukorgen och gå till kassan när du är klar för att bekräfta din beställning.

Om du vill fortsätta handla behöver du inte prata med en säljare för att få rabatt, hos oss fungerar det helt automatiskt.

Allt till kontor, skola, städ och omsorg

Vi har ett otroligt brett sortiment av lagervaror som kan levereras omgående. Vi har 50 000 lagerartiklar redo för omgående leverans. Vi har dessutom ett stort beställningssortiment.

Kontor - Vi har allt inom traditionellt kontorsmaterial, städmaterial och kontorsmaskiner för det moderna företaget och arbetsplatsen. Vi har också ett helt komplett utbud av IT, data & elektronik till kontoret. Vi lovar att vi kan täcka ditt behov, snabbt! Hos oss hittar du också ett komplett beställningssortiment av kontorsmöbler.

Skola - På Kontorsgiganten hittar du allt inom kontorsmaterial, skolmaterial, skolmöblering och städmaterial. Oavsett om du upphandlar varor till universitet, gymnasium, skola eller förskola så kan vi erbjuda ett komplett utbud.

Omsorg & städ - Vi har ett komplett utbud av städmaterial för städfirmor och företag för städning av allmäna utrymmen samt privat. Vi har även ett bra utbud för äldreomsorg och annan kommunal omsorg.

Close

{{ alertService.alerts[0].message }}