Vad är Kontorsgigantens Stödprojekt?

Sedan 2013 stödjer Kontorsgiganten utvalda hjälporganisationer genom att skänka pengar.

Vårt stöd går till den ideella organisationen SOS Barnbyar med förhoppningen att kunna förbättra situationen för behövande barn och familjer i världen. För varje märkt Gaffelpärm som du köper hos oss skänker vi 1 kr oavkortat till SOS Barnbyars verksamhet. Pärmarna tillhör våra mest populära produkter och de säljs till vårt vanliga låga pris. Hjälp oss att hjälpa, håll utkik efter det orange märket.

"SOS Barnbyar startade den svenska insamlingsverksamheten år 1972 med den fasta övertygelsen att alla barn har rätt till en trygg uppväxt med kärleksfulla vuxna omkring sig. I över 60 år har SOS Barnbyar internationellt gett barn som har blivit föräldralösa eller övergivna en framtid genom någon av de 500 barnbyar som finns etablerade runt om i världen.

Arbetet är inriktat på de barn i världen som har det allra värst ? utsatta barn vars liv hänger på en skör tråd. Dessa barn får inte bara hjälp för dagen, de får en familj, en utbildning och därmed en framtid. Det kan antingen innebära möjligheten att få behålla sin befintliga familj, eller för de barn som inte har någon att faktiskt få en familj. Vi kallar det för en långsiktig lösning på ett akut problem."

- SOS Barnbyar