Musmattor & Handlovsstöd

Populära produkter i Musmattor & Handlovsstöd

Musmattor & Handlovsstöd

Arbetet vid skärm är inte fysiskt tungt eller ansträngande, men de enformiga rörelserna och fel vinklarna gör att många får besvär med spänningar i axlar, nacke och handleder. Som tur är finns det flera produkter som gör att ergonomin vid skrivbordet förbättras och avlastar de kroppsdelar som är utsatta för rörelser i låsta ställningar. A och O är att variera arbetet och armarnas rörelser. Ett sätt att göra det är till exempel att ha en vanlig Mus som komplement till laptopens touch pad. 
Med en ergonomisk musmatta får du bra stöd för handloven. Att inte ha ett bra stöd för handen och handleden är ofta det som ger upphov till ”musarm”. Med en upphöjning i musmattan som avlastar utsatta tryckpunkter manövrerar du musen lätt och behagligt. Stödet, själva upphöjningen, är tillverkad i en speciell gel som följer handens rörelser, handloven vilar behagligt på musmattan under hela arbetet. Som extra finess har gelen förmågan att anpassa sig efter kroppens temperatur som i sig ger en behagligare arbetssituation.

Ergonomiska lösningar som avlastar

Vare sig man använder separat mus eller laptopens touch pad har man stor avlastande hjälp med ett Handlovsstöd som läggs just framför tangentbordet. Då vilar båda händerna mot stödet och skrivandet på tangentbordet blir mindre ansträngande. Rörelserna blir naturligt vilsamma och spänningar, till följd av att man måste hålla upp och spänna armarna något, minskar avsevärt.

Med en typ av handledsstöd får du så att säga allt-i-ett. Då placerar du enkelt tangentbordet på handledsstödet som sen i sin tur har en musmatta på sidan. Handlovsstödet sträcker sig på så vis längs med hela tangentbordet och fortsätter längs den del som är musmatta. Det ger ett komplett stöd när du rör händerna i sidled.

Tillsammans med bra avlastande stöd och ergonomiska tangentbord skapar du enkelt en kontorsarbetsplats med mindre spänningar och värk hos de som sitter långa dagar vid datorarbete. Ett rejält Underarmsstöd som fästes under tangentbordet kombinerar du smidigt med något av Kontorsgigantens ergonomiska tangentbord som du hittar i kategorin Tangentbord- Ergonomiska
Underarmsstödet går en bit utanför skrivbordet och avlastar på så vis hela underarmen.

Nu ska det ju inte bara vara ergonomiskt avlastande och praktiskt. Lite ska vi kunna kräva av designen också. Kontorsgigantens handlovsstöd är alla snyggt designade i stilrena färgtoner som smälter bra in i den övriga miljön med datorer och kontorsmöbler. För komplett kontorsmiljö vill vi gärna passa på att tipsa dig om till exempel de Skrivbord som finns hos oss. Flera av dem är inte bara snygga, utan även de med ergonomisk utformning.

Samtliga produkter — Musmattor & Handlovsstöd

Underarmsstöd Singel

895,00 kr (1 ST)

Musmatta Självhäftande 3M

106,00 kr (1 ST)

Musmatta 3M WR 421LE

402,00 kr (1 ST)

Underarmsstöd ROLLERMOUSE Re:d

1 836,00 kr (1 ST)