Bläck, Toner & Färgband

Populära produkter

Bläck, Toner & Färgband

Färg till skrivaren kommer normalt som Bläckpatron eller Lasertoner (färgpuder) och mer sällan som trummor och kopieringstoner. Toner används i de lite större Laserskrivarna och bläck i Bläckstråleskrivarna. Lasertoner och bläckstrålepatroner finns i olika förpackningsstorlekar, där kapaciteten beskrivs i mängden sidor som kan skrivas ut vid 5 % täckning av arket. 2k innebär att tonern eller patronen räcker till ca 2000 sidor. Kontorsgiganten har låga priser, stort sortiment, påfyllt lager och snabba leveranser.

Kompatibla produkter

En bläckpatron eller lasertoner finns normalt även från andra märken än originaltillverkaren och priset är markant lägre. Kvaliteten på Kontorsgigantens kompatibla sortiment är mycket hög och påverkar inte skrivarens garanti. Det största märket av kompatibla toner och bläck i sortimentet är tyska Pelikan.

Sortiment & leverans

Vi har ett heltäckande sortiment av original från de stora tillverkarna av bläckstrålepatroner och lasertoner såsom HP, BrotherCanon, Kyocera, Oki, Samsung, Epson, LexmarkSharp med flera. Sök på skrivarmodell eller produkt via fritext, i menysystemet eller via Tonerguiden. Hittar du inte vad du söker så tar vi fram det blixtsnabbt, maila info@kontorsgiganten.se.

Märkmaskiner

Ett alternativ till att skriva ut namnskyltar och etiketter på skrivare via datorn är att skriva ut dem med hjälp av en märkmaskin. Snabbt och problemfritt skriver du snabbt ut de antal du behöver. På det viset slösas inte ett helt pappersark om det bara är en eller ett par skyltar som behövs. Märkmaskiner hos Kontorsgiganten hittar du under kategorin Märkmaskin.